Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ιστορική ανάληψη προεδρίας από Ιβάν Σαββίδη»
[Sport-FM]: ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ιστορική ανάληψη προεδρίας από Ιβάν Σαββίδη»

[Sport-FM]: ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ιστορική ανάληψη προεδρίας από Ιβάν Σαββίδη»

Την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος», ενώ επιβεβαιώθηκε ότι και ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι μέλος στο ΔΣ.

Πρόεδρος και επίσημα!
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανάληψη της προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη ενώ γνωστοποιήθηκε και η συμμετοχή του γιου του, Γιώργου στο ΔΣ της εταιρείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ιστορική ανάληψη της Προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είχε ιστορική σημασία καθώς την θέση του Προέδρου καταλαμβάνει πια ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης!
Στο Δ.Σ. συμμετέχει ως νέο μέλος και ο Γιώργος Σαββίδης, ως δεύτερη προσθήκη στη σύνθεσή του. Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, παράλληλα με τις αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου που κατείχε, ανέλαβε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.
Παράλληλα, στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. μόνιμη παραμένει και η παρουσία του Γιώργου Κούδα ως εξωτερικού συμβούλου διοίκησης. Περαιτέρω διαρθρωτικές αλλαγές είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν σε επόμενη συνεδρίαση.
Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν οι κ.κ. Lubos Michel, Arthur Davidyan, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και η κυρία Maria Goncharova.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!