Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Οργή Ιβάν: «Είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ»
[Sport-FM]: Οργή Ιβάν: «Είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ»

[Sport-FM]: Οργή Ιβάν: «Είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ»

Έκπληκτος με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Δήλωσε σοκαρισμένος με την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ, αλλά τόνισε ότι «το σύστημα νοσεί κι έχει μπει σε στάδιο ευθανασίας».

Σοκαρισμένος -αλλά όχι απογοητευμένος- από τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης.
Εξερχόμενος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος μίλησε αρχικά για την ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο (και την είσοδο του γιου του στο ΔΣ) λέγοντας:
«Να είμαστε σύντομοι, γιατί θέλω να τα πω και με τους παίκτες. Μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Στόχος να έχω την πλήρη ευθύνη όσων γίνονται στην ΠΑΕ. Θέλω να είμαστε δίπλα σε όσους επιδιώκουν την κάθαρση. Θα είμαι ακόμα πιο σκληρός, θα έχουμε έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης. Τώρα ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».
Παράλληλα, όμως, ο Σαββίδης δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στα όσα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στα διοικητικά της ΕΠΟ, τονίζοντας: «Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα και αγαπάμε την Ελλάδα με τα στραβά της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!