Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Όλα ρευστά στις εκλογές της λίγκας, πολύ πιθανή η σύγκρουση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!
[Sport-FM]: Όλα ρευστά στις εκλογές της λίγκας, πολύ πιθανή η σύγκρουση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

[Sport-FM]: Όλα ρευστά στις εκλογές της λίγκας, πολύ πιθανή η σύγκρουση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Το sport-fm.gr παρουσιάζει όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση στην Super League και την πιθανή κόντρα Λυσάνδρου-Μάκη Γκαγκάτση!

Λίγες ώρες απέμειναν για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League (Τρίτη 16/4, 14:00) και η κατάσταση σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες ήταν και παραμένει απόλυτα ρευστή.
Ειδικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας, τα δεδομένα άλλαξαν πολλές φορές και όπως συνηθίζουμε να λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις… η νύχτα θα είναι μεγάλη!
Την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο, φαντάζει εξαιρετικά πιθανή μια σύγκρουση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με υποψήφιους τον Μηνά Λυσάνδρου και τον Μάκη Γκαγκάτση!
Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, έχει ουσιαστικά ανακοινώσει την υποψηφιότητά του από την περασμένη Πέμπτη και μέχρι στιγμής δεν την έχει αποσύρει, ούτε φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για κάτι τέτοιο.
Η υποψηφιότητα Λυσάνδρου δεν άρεσε στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ (παρά την καλή σχέση που διατηρούσαν μέχρι τώρα Λυσάνδρου και Μάκης Γκαγκάτσης), στη λογική (και υπό τον φόβο) ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει μεγαλύτερη επιρροή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα «έγερναν» οι συσχετισμοί ξεκάθαρα υπέρ της (ο πρόεδρος της Super League είναι και εξ οφίτσιο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας).
Έτσι επιδιώχθηκε από πλευράς «δικεφάλου του Βορρά» να βρεθεί μια υποψηφιότητα κοινής αποδοχής, με πίεση προς την ΑΕΚ να αποσύρει την υποψηφιότητα Λυσάνδρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!