Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Sport-FM]: Με το Nissan Qashqai στο Πήλιο
[Sport-FM]: Με το Nissan Qashqai στο Πήλιο

[Sport-FM]: Με το Nissan Qashqai στο Πήλιο

Η επιλογή για το Πήλιο ήταν το Qashqai, το SUV της Nissan που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού που θέλει ένα όχημα ελεύθερου χρόνου αξιόπιστο, οικονομικό, άνετο και ταξιδιάρικο.

Η απόσταση των 326 χιλιομέτρων μέχρι τον Βόλο, μέσω της εθνικής οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης, καλύπτεται σε περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά. Για άλλη μία φορά το Qashqai μάς έδωσε οδηγικά θετική εικόνα, την οποία έχουμε εισπράξει και σε άλλες δοκιμές και σε επαρχιακό δίκτυο.
Κατά μήκος του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, θα βρείτε άρτια οργανωμένα ΣΕΑ, που προσφέρονται για ολιγόλεπτη ξεκούραση και ανεφοδιασμό σε καύσιμα. Στην έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης προς Βόλο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε δύο διαδρομές. Για την πρώτη, θα βγείτε από την έξοδο Μικροθήβες, μέσω Αγχιάλου (25 χλμ.), που τις ώρες αιχμής έχει κίνηση και χρειάζεται προσοχή. Για τη δεύτερη διαδρομή, ακολουθήστε την έξοδο Βελεστίνο. Είναι μεγαλύτερη κατά 6 χλμ., αλλά έχει το πλεονέκτημα της ταχύτερης πρόσβασης στην πόλη, αφού χρησιμοποιεί την περιφερειακή λεωφόρο.
Nissan Qashqai: Σταθερή αξία
Τα πολλά λόγια για το Qashqai είναι μάλλον περιττά. Η συχνότητα με την οποία το συναντά κανείς στους δρόμους επιβεβαιώνει την τεράστια επιτυχία και την αναγνωρισμένη αξία του SUV της Nissan, το οποίο διαθέτει μια πλήρη γκάμα κινητήρων, όπως ο ολοκαίνουργιος πετρελαιοκινητήρας 1,7 λίτρων, που ενισχύει τις επιδόσεις του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!