Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Το μυστικό όπλο του Ουζουνίδη: Ο γυμναστής με τους λιγότερους τραυματισμούς!
[Sport-FM]: Το μυστικό όπλο του Ουζουνίδη: Ο γυμναστής με τους λιγότερους τραυματισμούς!

[Sport-FM]: Το μυστικό όπλο του Ουζουνίδη: Ο γυμναστής με τους λιγότερους τραυματισμούς!

Ποιος είναι ο γυμναστής που φέρνει μαζί του στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ποιο ήταν το μοναδικό του επίτευγμα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν στον Πανιώνιο.

Ο Κατερινιώτης Nίκος Γιάγκου, προπονητής φυσικής κατάστασης που θα έχει μαζί του στο «τριφύλλι» ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι ένα τυχαίο όνομα στον χώρο. Πρόκειται για έναν ανερχόμενο γυμναστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διαγράψει μία πορεία σε αρκετές ομάδες. Έχει παρακολουθήσει πολλά παγκόσμια και διεθνή συνέδρια, ενώ μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Με εφόδια λοιπόν τη γνώση τριών ξένων γλωσσών που αποτελούν κι εκείνες με τις οποίες μπορεί να έρθει σε επαφή με όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου, έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια πάνω στο είδος του, όπου έχουν παρουσιαστεί και πολλές επιστημονικές έρευνες του πάνω στο αντικείμενο.
Ο Παναθηναϊκός που έχει χτυπηθεί ανελέητα την τρέχουσα σεζόν από τους τραυματισμούς, πέφτει στα χέρια του κατάλληλου ανθρώπου που ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα σε τέτοιο βαθμό. Στην Super League της προηγούμενης περιόδου, ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα με τους λιγότερους χαμένους αγώνες στην κατηγορία από τραυματισμούς, ενώ οι σοβαροί τραυματισμοί (από μία αγωνιστική και πάνω) κυμάνθηκαν σε μονοψήφιο νούμερο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!