Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Μεϊγουέδερ: «Εσείς θα δουλεύετε για πάντα. Εγώ έχω λεφτά»
[Sport-FM]: Μεϊγουέδερ: «Εσείς θα δουλεύετε για πάντα. Εγώ έχω λεφτά»

[Sport-FM]: Μεϊγουέδερ: «Εσείς θα δουλεύετε για πάντα. Εγώ έχω λεφτά»

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ απάντησε αλαζονικά σε όσους τον κατηγορούν πως επιδεικνύει τον πλούτο του ποστάροντας μια επιταγή 100 εκατ. δολαρίων.

Συνεχίζει να προκαλεί ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Απαντώντας σε όσους κατά καιρούς τον έχουν κατηγορήσει πως επιδεικνύει τον πλούτο του σε ανθρώπους που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα, ο Αμερικανός παλαίμαχος πυγμάχος έκανε ακριβώς αυτό: πόσταρε μια φωτογραφία μίας επιταγής 100 εκατ. δολαρίων και προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα αλαζονείας.
«Εσείς που είστε πάντα στο πίσω κάθισμα ανησυχείτε για το τι κληρονομιά αφήνει κάποιος αντί να ασχοληθείτε με τη δική σας. Εγώ θα γελάσω τελευταίος όμως. Αυτή εδώ (φωτο) είναι μία μόνο από τις πολλές επιταγές μου, 100 εκατ. δολαρίων, και ακόμη έχω κάθε δεκάρα από αυτή. Εσείς θα πρέπει να δουλεύετε για πάντα, ενώ εγώ έχω αποσυρθεί και είμαι μια χαρά. Στο τέλος της μέρας αυτά τα δολάρια μετράνε για μένα, οπότε γελάω με σας. Εγώ έκανα έξυπνες επενδύσεις και λυπάμαι για σας που πίστευαν πως δεν ξέρω να διαβάζω, να γράφω ή να μετράω».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!