Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Κόβονται… 40 πόντοι από την «Αγια-Σοφιά»
[Sport-FM]: Κόβονται… 40 πόντοι από την «Αγια-Σοφιά»

[Sport-FM]: Κόβονται… 40 πόντοι από την «Αγια-Σοφιά»

Τη μείωση του ύψους του νέου γηπέδου κατά 40 εκατοστά ζήτησε από την ΑΕΚ το ΚΕ.Σ.Α. Ποια η εμπλοκή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Μια μικρή, πλην όμως ουσιαστική τροποποίηση, που υποχρεώνει και σε περαιτέρω αλλαγές και δημιουργεί ακόμη μια καθυστέρηση, ζητήθηκε στην ΑΕΚ από το ΚΕ.Σ.Α. για το νέο της γήπεδο.
Σύμφωνα με τη Live Sport, οι «κιτρινόμαυροι» κλήθηκαν από την αρχιτεκτονική επιτροπή να μειώσουν κατά 40 εκατοστά το ύψος των πυλώνων που θα βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά της «Αγια-Σοφιάς» και πάνω στους οποίους θα στηρίζεται το στέγαστρο που θα καλύπτει τις διώροφες εξέδρες.
Μπορεί η τροποποίηση να ακούγεται αμελητέα, ωστόσο δεν είναι τόσο απλή υπόθεση και ήδη οι συνεργάτες της ΑΕΚ έχουν στρωθεί στη δουλειά για να κάνουν το συντομότερο δυνατό τις τροποποιήσεις στα σχέδια, προκειμένου να προλάβουν την επόμενη σύσκεψη του ΚΕ.Σ.Α., εφόσον γίνει μέσα στο… 2016.
Στο θέμα που προέκυψε με το ύψος δεν αποκλείεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο η στάση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς με παρέμβασή του στο ΚΕ.Σ.Α. πριν ένα μήνα είχε επιμείνει στο θέμα του ύψους του γηπέδου, τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει ζητήσει από τη δημοτική αρχή εδώ και αρκετές εβδομάδες ραντεβού για την υψομετρική μελέτη, αλλά απάντηση δεν έχει πάρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!