Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Κούβελος: «Καμία συμφωνία με Καπράλο»
[Sport-FM]: Κούβελος: «Καμία συμφωνία με Καπράλο»

[Sport-FM]: Κούβελος: «Καμία συμφωνία με Καπράλο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο διέψευσε ο Ισίδωρος Κούβελος. Τόνισε ότι είναι αναληθή και ξεκαθάρισε ότι η πλευρά του θα προσφύγει δικαστικά

Τις πληροφορίες που τον εμφανίζουν να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, διέψευσε ο Ισίδωρος Κούβελος.
Με γραπτή δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής τονίζει ότι τα συγκεκριμένα σενάρια είναι αναληθή.
Παράλληλα τονίζει ότι θα γίνει κανονικά η προσφυγή των 13 ομοσπονδιών που τον υποστηρίζουν στα δικαστήρια, ώστε να επιτύχουν την ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος.
Αναλυτικά η δήλωση Κούβελου
«Επειδή κυκλοφόρησαν διάφορα προβοκατόρικα σενάρια τα οποία με εμπλέκουν σε δήθεν συμφωνία με τον παράτυπα εκλεγμένο Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, για προσωπικό μου όφελος, με προφανή στόχο να πλήξουν την ομοιογένεια και ομοψυχία των 13 εκπροσώπων των Ομοσπονδιών, που αντιστέκονται στο εκλογικό πραξικόπημα της 6ης Φεβρουαρίου, και γνωρίζοντας πολύ καλά από πού αυτά προέρχονται, δηλώνω απερίφραστα ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα και είναι παντελώς αναληθή.
Η ομάδα των εκπροσώπων των 13 Ομοσπονδιών προσφεύγει, απόλυτα συντεταγμένα, τη Δευτέρα το πρωί στο αρμόδιο δικαστήριο για την ακύρωση των “εκλογών” της 6ης Φεβρουαρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!