Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Κούγιας: «Είμαι εγγυητής και χρηματοδότης-Να έρθει πίσω ο κόσμος»
[Sport-FM]: Κούγιας: «Είμαι εγγυητής και χρηματοδότης-Να έρθει πίσω ο κόσμος»

[Sport-FM]: Κούγιας: «Είμαι εγγυητής και χρηματοδότης-Να έρθει πίσω ο κόσμος»

Συνέντευξη Τύπου για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ, στην οποία εμφανίστηκε ενωτικός, παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας που τόνισε πως είναι ο εγγυητής του συλλόγου. Διαβάστε τι είπε για τους οπαδούς.

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ, δηλώνοντας εγγυητής και χρηματοδότης του συλλόγου.
Αναφερόμενος στους οπαδούς, τους κάλεσε πίσω, τονίζοντας ότι θα ανοίξει τα πέταλα, αρκεί και εκείνοι να σεβαστούς τον σύλλογο και την πορεία του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας
Για ιδιοκτησιακό: «Εγώ είμαι ο εγγυητής και ο χρηματοδότης. Θα μπορούσα να επιστρέψω ο ίδιος στην προεδρεία γιατί η υπόθεση με τις κασέτες του Πατέρα έχει πάει στο αρχείο, αλλά δεν θέλω. Έχω τους συνεργάτες μου κι επιθυμώ να λειτουργώ ως ιδιοκτήτης και όχι ως πρόεδρος. Με τα της ΠΑΕ τρέχει το ΔΣ. Είμαι εδώ με το παρόν ΔΣ, αν όμως υπάρξει ένας σοβαρός επιχειρηματίας είμαι ανοικτός, αρκεί να υπάρχει και το αντίστοιχο ποσό».
Για το γήπεδο και τον κόσμο: «Δυστυχώς έχουμε ένα ακριβό γήπεδο. Η ομάδα θα πρέπει να έχει σημείο αναφοράς το γήπεδο. Η σχέση μου με τον Πηλαδάκη έχει περάσει από πολλά στάδια Θέλω να ανοίξω τα πέταλα για να έρθουν οι οπαδοί. Τα προηγούμενα χρόνια έχω πληρώσει πολλά λεφτά σε πρόστιμα. Θέλω να πιστεύω πως θα στηρίξουν την ομάδα, αλλά την πρώτη φορά που θα τιμωρηθούμε θα τους καλέσω να πληρώσουν και αν δεν το κάνουν θα το κλείσω».
Για το AEL Radio: «Θα το τρέξουμε εγώ κατά 50% και οι Ντελόπουλος και Παπαγεωργίου από 25%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!