Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Κλήθηκαν σε απολογία ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Γκιζέλης
[Sport-FM]: Κλήθηκαν σε απολογία ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Γκιζέλης

[Sport-FM]: Κλήθηκαν σε απολογία ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Γκιζέλης

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου θα βρεθούν οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, αλλά και ο Φώτης Γκιζέλης από πλευράς του Ηρακλή.

Σε απολογία ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου κλήθηκαν για τη συμπεριφορά των οπαδών τους οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, αλλά και από πλευράς Ηρακλή ο Φώτης Γκιζέλης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Α) ΠΑΕ Ηρακλής, Φ.Γκιζέλη (διερμηνέα): «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 16/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Φ.Γκιζέλη στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ηρακλής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ΄ εδ. Ι, 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!