Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Κατατέθηκε η προσφυγή κατά της Διοικούσας της ΕΠΟ-Ποιους προτείνει για προσωρινή διοίκηση
[Sport-FM]: Κατατέθηκε η προσφυγή κατά της Διοικούσας της ΕΠΟ-Ποιους προτείνει για προσωρινή διοίκηση

[Sport-FM]: Κατατέθηκε η προσφυγή κατά της Διοικούσας της ΕΠΟ-Ποιους προτείνει για προσωρινή διοίκηση

Προσφυγή κατά της νομιμότητας της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ κατέθεσε ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος. Ποια πρόσωπα προτείνει για προσωρινή διοίκηση με τον ίδιο πρόεδρο.

Κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών από τον δικηγόρο και πρόεδρο του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέα Μαλάτο, προσφυγή κατά της νομιμότητας της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ. Η ημερομηνία συζήτησής θα προσδιοριστεί την Πέμπτη (1/12).
Ο κ. Μαλάτος ζητεί προσωρινή διαταγή για το διορισμό προσωρινής διοίκησης για τη διενέργεια εκλογών, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και όχι όπως προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ. Μάλιστα προτείνει προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον ίδιο (!) και ζητεί να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην ομοσπονδία.
Όπως αναφέρεται στην προσφυγή «Για το διάστημα από 5-10-2016 μέχρι και σήμερα στερείται νομίμως εκλεγμένης, καθώς και νομίμως προσωρινά διορισμένης διοικήσεως, προκειμένου να διενεργήσει τις εκλογές σύμφωνα με το νόμο (…) Κατά τις επερχόμενες επομένως εκλογές, εφόσον αυτές διεξαχθούν σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος θα πρέπει να συμμετέχουν πεντακόσιοι (500) περίπου εκλέκτορες, ενώ σύμφωνα με το μέχρι τώρα ισχύον καταστατικό της ΕΠΟ μπορούν να συμμετέχουν μόνο εκατόν ογδόντα δύο (182)».
Επίσης ο Μαλάτος υποστηρίζει ότι «Επειδή ήδη από 5-10-2016 έχει λήξει η θητεία του απερχομένου ΔΣ της ΕΠΟ και θα πρέπει να διορισθεί προσωρινή διοίκηση που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος και θα επιμεληθεί των μέχρι τότε τρεχουσών υποθέσεων της Ομοσπονδίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!