Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Κατάλυση της δημοκρατίας η παράταση θητείας της Επιτροπής Εξομάλυνσης»
[Sport-FM]: «Κατάλυση της δημοκρατίας η παράταση θητείας της Επιτροπής Εξομάλυνσης»

[Sport-FM]: «Κατάλυση της δημοκρατίας η παράταση θητείας της Επιτροπής Εξομάλυνσης»

Κάθετα αντίθετος με το ενδεχόμενο να παραταθεί η θητεία της Επιτροπής Εξομάλυνσης δήλωσε ο Παναγιώτης Δημητρίου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, είπε ότι τέτοια εξέλιξη θα παραπέμπει σε ολοκληρωτικό καθεστώς.

Την άποψη ότι πρέπει να τηρηθεί η ημερομηνία λήξης για τη θητεία της Επιτροπής Εξομάλυνσης εξέφρασε ο Παναγιώτης Δημητρίου.
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών σημείωσε ότι η επιτροπή πρέπει να αποχωρήσει στο προκαθορισμένο διάστημα, σε διαφορετική περίπτωση θα πρόκειται για απόφαση που παραπέμπει σε ολοκληρωτικό καθεστώς.
Δήλωσε αντίθετος, πάντως, στην κίνηση Μαλάτου να προσφύγει κατά της FIFA, τονίζοντας ότι θα υποστηρίξει μια τέτοια κίνηση μονάχα αν δεν προκηρυχθούν εκλογές μέχρι τον Μάρτιο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Δημητρίου
Για το περιστατικό της πυρκαγιάς στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου:«Δεν είναι ό,τι καλύτερο άνθρωποι που δεν έχουν δώσει δικαιώματα, όπως εγώ και ο Ψαρόπουλος, να δεχόμαστε επιθέσεις χωρίς να φταίμε σε τίποτα».
Για το ενδεχόμενο να παραμείνει η Επιτροπή Εξομάλυνσης για διάστημα παραπάνω από το προβλεπόμενο:«Πιστεύω ότι πρέπει η Επιτροπή να μείνει άλλους δυο μήνες και να προκηρύξει εκείνη τις εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!