Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Καταγγελία ΟΧΕ κατά Γ. Αλικάκου
[Sport-FM]: Καταγγελία ΟΧΕ κατά Γ. Αλικάκου

[Sport-FM]: Καταγγελία ΟΧΕ κατά Γ. Αλικάκου

Η Ομοσπονδία ζητάει την αντικατάσταση του από το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΟΧΕ
«Πριν από 23 χρόνια τα σωματεία της ελληνικής χειροσφαίρισης κατήγγειλαν δημόσια τον Γιώργο Αλικάκο για απολυταρχικό τρόπο διοίκησης, έλλειψη γνώσης, αλλά και εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.
Με αγώνες των σωματείων, το 1997, το άθλημα απαλλάχθηκε από την εικοσαετή δυναστεία του, ωστόσο ο ίδιος βρήκε τρόπους να επιβιώνει κατά καιρούς στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι μέσα από διάφορες θέσεις και εκπροσωπήσεις.
Σήμερα το ελληνικό χάντμπολ μέσω της διοίκησης της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου,αναγκάζεται να καταγγείλει δημόσια τον συγκεκριμένο κύριο, καθώς από θέσεις ευθύνης στις οποίες διορίστηκε, συμπεριφέρεται έξω από κάθε λογική σύγχρονης διοίκησης του αθλητισμού και δημιουργεί προβλήματα σε φορείς και σωματεία.
Ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπή στη διοίκηση του ΟΑΚΑ προσπαθεί για ακατανόητους λόγους να τορπιλίσει τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ ΟΑΚΑ και ΟΧΕ, με τις οποίες η αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης” μετατράπηκε ανέξοδα για το δημόσιο σε ένα σύγχρονο γήπεδο διεθνών προδιαγραφών.
Οι συγκεκριμένες συμβάσεις αποτελούν εξαιρετικά υποδείγματα Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και επιλύουν ένα χρόνιο γηπεδικό ζήτημα που ταλάνιζε το ελληνικό χάντμπολ στην Αττική. Ουσιαστικά, ο κ. Αλικάκος με τις πράξεις του βλάπτει την ελληνική χειροσφαίριση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!