Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Καπράλος για απόφαση ΣΕΓΑΣ: «Μεγάλοι χαμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες»
[Sport-FM]: Καπράλος για απόφαση ΣΕΓΑΣ: «Μεγάλοι χαμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες»

[Sport-FM]: Καπράλος για απόφαση ΣΕΓΑΣ: «Μεγάλοι χαμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες»

Θέση για την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην πάρει μέρος η ελληνική ομάδα στίβου στους δεύτερους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μινσκ πήρε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Χωρίς να σχολιάσει τους λόγους που ο ΣΕΓΑΣ απέσυρε τη συμμετοχή της ομάδας στίβου από την τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στίβου του Μινσκ, ο Σπύρος Καπράλος εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση αυτή, τονίζοντας τη σημασία που έχουν οι αγώνες για τους αθλητές.
«Με μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στους αγώνες στίβου του Μινσκ, επειδή δεν βρέθηκαν τα αεροπορικά εισιτήρια. Από όλη αυτή την υπόθεση, οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που δεν θα βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε μεγάλους αγώνες. Μάλιστα για ορισμένους που ενδεχομένως δεν θα καταφέρουν να πιάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή θα ήταν η σπουδαία ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό μίας μεγάλης διοργάνωσης. Είναι κρίμα που αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα από τους αθλητές του στίβου, ειδικά σε μία ιστορική στιγμή, καθώς θα μετείχαν για πρώτη φορά στην εφαρμογή της νέας μορφής των αγώνων του στίβου, του DNA, σε μεγάλους αγώνες. Σε αυτούς τους αγώνες που θα πάρουν μέρος 4000 αθλητές από τις 50 χώρες της Ευρώπης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!