Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: ΚΑΕ Πανιώνιος: «Δεν θα ανεχτούμε καμία στοχοποίηση»
[Sport-FM]: ΚΑΕ Πανιώνιος: «Δεν θα ανεχτούμε καμία στοχοποίηση»

[Sport-FM]: ΚΑΕ Πανιώνιος: «Δεν θα ανεχτούμε καμία στοχοποίηση»

Προσπάθεια στοχοποίησης καταγγέλλει η ΚΑΕ Πανιώνιος, με αφορμή τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο για το παιχνίδι με τον Χολαργό.

Κακόβουλα και ανυπόστατα είναι τα όσα γράφτηκαν σε μερικά Μέσα για την αναμέτρηση με τον Χολαργό, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Πανιώνιος, η οποία προσθέτει πως γίνεται μία προσπάθεια στοχοποίησής της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρεθεί στο επίκεντρο μίας καλά οργανωμένης προσπάθειας να πληγεί εξωαγωνιστικά η ομάδα μας με συνεχόμενα κακόβουλα, ανυπόστατα και ψεύδη δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό (κυρίως) Τύπο.
Ενορχηστρωτές, είναι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, στους οποίους έχουμε αρνηθεί πολλάκις συνεργασία από όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ Πανιώνιος και πλέον εκβιαστικά προσπαθούν, με αυτόν τον τρόπο, να λάβουν το οικονομικό αντάλλαγμα που μας ζήτησαν. Τις τελευταίες δε ημέρες, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν την λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την παραπληροφόρηση από την συκοφαντία διακινώντας ψευδείς πληροφορίες που βλάπτουν το άθλημα.
Δυστυχώς, η τυφλή αναπαραγωγή των εν λόγω δημοσιευμάτων και από άλλες ιστοσελίδες και blogs, έχει δημιουργήσει, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αναστάτωση εντός της ομάδας μας και έχει διαταράξει τη σχέση με τους φιλάθλους μας. Ήδη βέβαια, υπάρχει μια αναδίπλωση στην διάδοση αυτών των ψευδών ειδήσεων αλλά παρά ταύτα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει ότι δεν θα ανεχτεί ούτε την στοχοποίηση, αλλά ούτε και την περαιτέρω υποβάθμιση του αθλήματος μέσω κακόβουλων, ανυπόστατων και ψευδών δημοσιευμάτων που δύναται να δημιουργήσουν πέρα από την οικονομική ζημία και πλήρη απαξίωση του αθλήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!