Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: ΚΑΕ Πανιώνιος: «Η απουσία του Ερασιτέχνη μας κάνει να προβληματιστούμε»
[Sport-FM]: ΚΑΕ Πανιώνιος: «Η απουσία του Ερασιτέχνη μας κάνει να προβληματιστούμε»

[Sport-FM]: ΚΑΕ Πανιώνιος: «Η απουσία του Ερασιτέχνη μας κάνει να προβληματιστούμε»

Τον έντονο προβληματισμό της ΚΑΕ Πανιωνίου προκάλεσε η χαμηλή προσέλευση των μετόχων, αλλά και η απουσία του Ερασιτέχνη, από τη γενική συνέλευση.

Αιχμές κατά του Ερασιτέχνη άφησε ο Πανιώνιος, μέσω ανακοίνωσής του, λόγω της απουσίας του από τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου, η προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Κατά τη συνέλευση, παρουσιάστηκε και συζητήθηκε ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής προσέλευσης μετόχων, δεν έγινε καμία συζήτηση σχετικά με την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Στο σημείο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:
Όπως σε όλες τις προηγούμενες γενικές συνελεύσεις της Εταιρείας, έτσι και σε αυτή, επιτρεπόταν η προσέλευση και φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που ΔΕΝ είναι μέτοχοι αυτής.
Η χθεσινή (26/6) γενική συνέλευση των μετόχων, συγκλήθηκε κατόπιν αιτήματος των μικρομετόχων -αλλά και πολλών απλών φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ- ώστε να υπάρξει βήμα να συζητήσουν αυτοπροσώπως με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και να ενημερωθούν σχετικά με την έως τώρα πορεία της Εταιρείας και μέσω γόνιμης συζήτησης να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, αλλά και να εκφράσουν πιθανά παράπονα και προβληματισμούς τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!