Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Η υποδοχή της θριαμβευτικής ελληνικής αποστολής άρσης βαρών
[Sport-FM]: Η υποδοχή της θριαμβευτικής ελληνικής αποστολής άρσης βαρών

[Sport-FM]: Η υποδοχή της θριαμβευτικής ελληνικής αποστολής άρσης βαρών

Με πολλά χαμόγελα και τις «ζεστές» αγκαλιές των φίλων και οικείων τους ανθρώπων υποδέχτηκε η οικογένεια της άρσης βαρών τη θριαμβευτική ελληνική αποστολή που επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τα τρία μετάλλια της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ελένης Κωνσταντινίδη, τα πολλά πανελλήνια ρεκόρ, καθώς και οι εξαιρετικές εμφανίσεις όλης της αποστολής δίνουν το «στίγμα» ότι ο προγραμματισμός, οι κόποι και οι προσπάθειες όλων αποδίδουν καρπούς.
Το κεντρικό πρόσωπο αναμφίβολα ήταν η Κωνσταντινίδη, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της, αλλά και οι Θοδωρής Ιακωβίδης, Γιώργος Μαρκούλας, μαζί με τον εθνικό προπονητή, Οδυσσέα Δήμα, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι, παρά την κούραση του ταξιδιού.
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΑΒ, Φώτης Καϋμενάκης, και ο γ’ αντιπρόεδρος, Μανώλης Ρεμπέλης, υποδέχτηκαν την ελληνική αποστολή και, εκτός από πολλά συγχαρητήρια, έδωσαν σε όλους μια ανθοδέσμη. «Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους. Το 2019 έχει ξεκινήσει ιδανικά για την ελληνική άρση βαρών και έχετε διαπιστώσει ότι οι προσπάθειες σας αποδίδουν καρπούς.
Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και θα δείτε ότι τα όνειρά σας δεν είναι άπιαστα. Η ομοσπονδία θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζει όσο μπορεί», τόνισε στο καλωσόρισμά του ο γενικός γραμματέας.
Από τη μεριά της, η Ελένη Κωνσταντινίδη είπε πως: «Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!