Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Η Ιντερνασιονάλ ζητά να τελειώσει η σεζόν λόγω Σαπεκοένσε. Κι ας υποβιβάζεται!
[Sport-FM]: Η Ιντερνασιονάλ ζητά να τελειώσει η σεζόν λόγω Σαπεκοένσε. Κι ας υποβιβάζεται!

[Sport-FM]: Η Ιντερνασιονάλ ζητά να τελειώσει η σεζόν λόγω Σαπεκοένσε. Κι ας υποβιβάζεται!

Ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ ζήτησε να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη Βραζιλία λόγω πένθους για τη Σαπεκοένσε, αν και η ομάδα του με την υπάρχουσα βαθμολογία υποβιβάζεται.

Λάθος θεωρεί η Ιντερνασιονάλ την κανονική διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Ο πρόεδρος, Βιτόριο Πιφέρο, τόνισε πως θα έπρεπε λόγω πένθους μετά την αεροπορική τραγωδία που ξεκλήρισε τη Σαπεκοένσε να ολοκληρωθεί πρόωρα το πρωτάθλημα, έστω κι αν η ομάδα του υποβιβάζεται με την υπάρχουσα βαθμολογία.
«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την καταστροφή. Η Ιντερνασιονάλ εκφράζει τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων. Θα ζητήσουμε εγγράφως να προστατεύεται από υποβιβασμό τα προσεχή χρόνια η Σαπεκοένσε. Επίσης προτείνουμε να μην παιχτεί άλλο ποδόσφαιρο το 2016. Πώς μπορούμε να παίξουμε; Η απόφαση της ομοσπονδίας να ολοκληρωθεί η σεζόν δείχνει αναισθησία», δήλωσε.
Η Ιντερνασιονάλ είναι στη ζώνη υποβιβασμού και για να σωθεί χρειάζεται να νικήσει τη Φλουμινένσε και ταυτόχρονα η Φιγκεϊρένσε να επικρατήσει της Σπορτ Ρεσίφε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!