Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Αν είναι εμπρησμός στο αυτοκίνητό μου, τότε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο»
[Sport-FM]: «Αν είναι εμπρησμός στο αυτοκίνητό μου, τότε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο»

[Sport-FM]: «Αν είναι εμπρησμός στο αυτοκίνητό μου, τότε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου ανέφερε πως εφόσον το πόρισμα από την πυρκαγιά στο αυτοκίνητό του «δείξει» εμπρησμό, τότε θα πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση που σχετίζεται με την ενασχόλησή του στο ποδόσφαιρο.

Την ώρα που ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος περιμένει το πόρισμα της πυροσβεστικής για το αν τελικά η πυρκαγιά στο αυτοκίνητό του είναι εμπρησμός, δήλωσε πως εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε θα πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση, η οποία συνδέεται με την ενασχόλησή του στο ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά όσα είπε στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
«Αν δεν βγει το πόρισμα της πυροσβεστικής και δεν ελεγχθεί το αυτοκίνητο, ούτως ώστε να έχουμε τα πραγματικά αίτια, δεν μπορεί κανείς να προκαταβάλλει αποφάσεις και να μιλά μετά βεβαιότητας για εμπρησμό. Ελπίζω ακόμα και τώρα να μην είναι κάτι τέτοιο… Αν, τελικά, είναι εμπρησμός, τότε δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα άλλο, παρά μόνο με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω άλλες διαφορές προσωπικές ή επαγγελματικές. Αν κι εφόσον, επαναλαμβάνω, είναι εμπρησμός, μόνο με το ποδόσφαιρο μπορώ να το συνδέσω»
Ερωτηθείς για την απόφασή του να αλλάξει στρατόπεδο και να συμπορευτεί με την παράταξη Γραμμένου, είπε: «Ανήκα στην παράταξη Σαρρή, ο κύριος Γκιρτζίκης ήρθε μετά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!