Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Είμαστε ο ΠΑΟΚ και παίζουμε μόνο για τη νίκη»
[Sport-FM]: «Είμαστε ο ΠΑΟΚ και παίζουμε μόνο για τη νίκη»

[Sport-FM]: «Είμαστε ο ΠΑΟΚ και παίζουμε μόνο για τη νίκη»

Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στον ΠΑΟΚ,Παντελής Μπούτσκος,ανέλυσε την πρώτη αντίπαλο στο FIBA Champions League, Ρόζα Ράντομ και τόνισε πως στόχος είναι μόνο οι νίκες από εδώ και στο εξής.

Στη μεγάλη πρόκληση που θα έχει από εδώ και στο εξής ο ΠΑΟΚ, καθώς θα δίνει δύο παιχνίδια κάθε εβδιμάδα, στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, μιλώντας στη επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».
Επίσης, ο Μπούτσκος ανέλυσε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του FIBA Champions League, Ρόζα Ράντομ, και τέλος, τόνισε πως στόχος πλέον είναι μόνο οι νίκες για την ομάδα.
Αναλυτικά
Για τη Ρόζα Ράντομ: «Ξεκινάμε με ενθουσιασμό το ταξίδι μας στο Basκetball Champions League, μια διοργάνωση που έχει προσελκύσει πολύ ισχυρές ομάδες, με τη συμμετοχή μας σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο.
Γνωρίζουμε ότι η ομάδα θα σκληραγωγηθεί και σωματικά και πνευματικά, με επίπονα ταξίδια και δύο αγώνες την εβδομάδα, αλλά αυτή ακριβώς είναι η πρόκληση που επιζητούμε για να ζυμωθεί ο χαρακτήρας της ομάδας μας, ώστε να κρατάει τη συγκέντρωση και τη συνοχή της υπό συνθήκες πίεσης όπου κι αν παίζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!