Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Sport-FM]: Ιδρύθηκε λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού για πίστα Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα (video)
[Sport-FM]: Ιδρύθηκε λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού για πίστα Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα (video)

[Sport-FM]: Ιδρύθηκε λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού για πίστα Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα (video)

Εντείνονται οι προσπάθειες προκειμένου να πάρει “σάρκα και οστά” το όραμα κατασκευής πίστας προδιαγραφών Φόρμουλα 1 στην Αττική.

Εντείνονται οι προσπάθειες προκειμένου να πάρει “σάρκα και οστά” το όραμα κατασκευής πίστας προδιαγραφών Φόρμουλα 1 στην Αττική. Το όραμα που ξεκίνησε μεθοδικά από το 2008, με μπροστάρη τον αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου, έχει φθάσει αυτή τη στιγμή σε ένα επιθυμητό επίπεδο.
Η περιοχή της Δραπετσώνας, σε πολύ μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτη εδώ και δεκαετίες, αποτελεί τον πυρήνα της προσπάθειας. Τα σχέδια του έργου έχουν γίνει, μακέτες έχουν ετοιμαστεί, κεφάλαια από επιφανείς επιχειρηματίες έχουν εξασφαλιστεί, όμως αυτό που δεν έχει εξασφαλιστεί είναι η βούληση του αρχών του κράτους, ώστε να γίνει το έργο.
Το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό. Εάν ο πρωθυπουργός πει το ναι, απλοποιούνται διαδικασίες. Καταστρώνονται τα σχέδια, διαπιστώνεται η βιωσιμότητα του έργου, το δημόσιο δεν θα βάλει χρήματα, η περιοχή των 210.000 τ.μ. θα γίνει πολυχώρος με πίστα, χώρους εκθέσεων και συνεδρίων, αθλητικούς χώρους αναψυχής, μαρίνες, ξενοδοχεία και βέβαια πολύ πράσινο…
Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!