Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Γιαννακόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ το σενάριο να μη μαζευτούν 20 εκατ. ευρώ»
[Sport-FM]: Γιαννακόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ το σενάριο να μη μαζευτούν 20 εκατ. ευρώ»

[Sport-FM]: Γιαννακόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ το σενάριο να μη μαζευτούν 20 εκατ. ευρώ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το θέμα του Βοτανικού κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει το «παρών». Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και της «μάνας του λόχου» μίλησε στον κόσμο και απάντησε απορίες σχετικά με τον Βοτανικό και όχι μόνο.
Αρχικά, τόνισε ότι: «Εντός του επόμενου 15ημέρου ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσουμε πως θα μπορεί ο κόσμος να συνεισφέρει. Σκοπός είναι όλα τα τμήματα να έχουν κοινή στέγη. Να μην υπάρχει τίποτα που να μην στεγάζεται στον Βοτανικό».
Για την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων: «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πέρσι ήμασταν στην Α2. Στο ποδόσφαιρο για να πάρουμε ένα πρωτάθλημα το 2010 χρειάστηκε να ξοδέψουμε 180 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, να πατάμε σε στέρεα βήματα και να προχωράμε. Ο Παναθηναϊκός έχει 110 χρόνια ιστορίας και εμείς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα έχει άλλα τόσα στην πρώτη κατηγορία και όχι στη δεύτερη όπως κινδύνευσε το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο. Κατέβηκα πριν και είδα μία αίθουσα γεμάτη με κύπελλα. Σκοπός είναι να γεμίσουμε ένα γήπεδο με Κύπελλα».
Για την παραχώρηση της Λεωφόρου: «Για να μπορέσουμε να πάρουμε το Βοτανικό είναι ψηφισμένο ότι πρέπει να δώσουμε αυτό εδώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!