Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Γ. Φάκας: «Οι σπουδαίοι αθλητές μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά»
[Sport-FM]: Γ. Φάκας: «Οι σπουδαίοι αθλητές μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά»

[Sport-FM]: Γ. Φάκας: «Οι σπουδαίοι αθλητές μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά»

Ο Γιάννης Φάκας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης, στην οποία θα συμμετέχουν ανάμεσα σε άλλους Σπύρος Γιαννιώτης και Περικλής Ιακωβάκης.

Για την 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης, η οποία οργανώθηκε από την ομάδα Α.Ο. Αγίου Στεφάνου και θα γίνει την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου στις 18:30, μίλησε ο Γιάννης Φάκας, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Μάνο Ζερβάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα.
Η παλιά «δόξα» του Ολυμπιακού στο βόλεϊ που πλέον βρίσκεται στην θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Άγιου Στέφανου, μίλησε για την καθοδήγηση που πρέπει να έχουν τα νέα παιδιά όσον αφορά τον αθλητισμό.
«Πρέπει να ασχοληθούμε με τη βάση του αθλήματος όλες οι ομάδες, μικρές και μεγάλες και θα δούμε μεγάλους παίκτες να βγαίνουν».
Ακόμα ο Γιάννης Φάκας κατέστησε σαφές, πως στόχος όλων των ομάδων θα πρέπει να είναι τα προγράμματα για τα παιδιά και πρόσθεσε πως αυτός είναι και ο στόχος αυτής της Διαθεματικής Διάλεξης.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Πρωταθλητισμός σε νεαρές ηλικίες, Αθλητικό ιδεώδες, Ο ρόλος της οικογένειας και Διατροφή & Αθλητισμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!