Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Εξάψαλμος Μαρινάκη στην Κ-19: «Αν δεν αλλάξετε σε δυο μήνες, να μη βρω ούτε τη σκιά σας εδώ»
[Sport-FM]: Εξάψαλμος Μαρινάκη στην Κ-19: «Αν δεν αλλάξετε σε δυο μήνες, να μη βρω ούτε τη σκιά σας εδώ»

[Sport-FM]: Εξάψαλμος Μαρινάκη στην Κ-19: «Αν δεν αλλάξετε σε δυο μήνες, να μη βρω ούτε τη σκιά σας εδώ»

Για τα καλά τα άκουσαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού. Με αφορμή την πρόσληψη Νικοπολίδη, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προανήγγειλε εκκαθαρίσεις αν δεν βελτιωθούν.

Την οργή του για την εικόνα της ομάδας Κ-19 του Ολυμπιακού έδειξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Με αφορμή την παρουσίαση του νέου τεχνικού, Αντώνη Νικοπολίδη και παρουσία των συνεργατών του, Πάντου, Μαυρογενίδη και Ελευθεριάδη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έστειλε σαφές μήνυμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι θέλει να δει άμεσα αλλαγή στα αποτελέσματα και τη συμπεριφορά τους, προαναγγέλλοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρινάκης
«Ήθελα να έρθω να μιλήσω από πέρυσι σε ορισμένους από εσάς. Δεν το έκανα γιατί είχαν συμβεί διάφορα. Και ειδικότερα για να μιλήσω για την απόδοσή σας και το πόσο πολύ έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει. Είναι ντροπή!
Ο κύριος Νικοπολίδης είναι ένα παιδί, που έχει αποδείξει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Και είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως ο κύριος Μαυρογενίδης, ο κύριος Πάντος και ο κύριος Ελευθεριάδης με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.
Εγώ σας λέω ένα πράγμα και το λέω εδώ μπροστά σας γιατί δεν το έχω συζητήσει μαζί τους μέχρι τώρα. Σε δύο μήνες, όταν θα έρθω να κάνω ποδαρικό πρώτη Γενάρη, αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί, δεν θέλω να βρω ούτε τη σκιά σας εδώ μέσα. Αυτό το έκανα με την επαγγελματική ομάδα πριν από δύο χρόνια.
Έχουμε δει παραδείγματα παιδιών όπως είναι ο Ρέτσος, ο Νικολάου, ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης, παιδιά που σέβονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!