Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: To ελληνικό βόλεϊ κατακλύζει τις ΗΠΑ
[Sport-FM]: To ελληνικό βόλεϊ κατακλύζει τις ΗΠΑ

[Sport-FM]: To ελληνικό βόλεϊ κατακλύζει τις ΗΠΑ

Έντεκα νέες αθλήτριες θα παίξουν στα κολεγιακά πρωταθλήματα – 29 στο σύνολό τους οι Ελληνίδες που θα αγωνιστούν την φετινή σεζόν

Αρχίζουν αυτήν την εβδομάδα κολεγιακά πρωταθλήματα βόλεϊ γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μαζί ξεκινούν και τα όνειρα χιλιάδων κοριτσιών για μία νέα ζωή σε προσωπικό, εκπαιδευτικό, αθλητικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Εικοσιεννέα Ελληνίδες αθλήτριες –αριθμός ρεκόρ στην ιστορία- θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα, η πλειοψηφία των οποίων είναι διεθνείς με τις Εθνικές μας ομάδες και έχουν καταφέρει να λάβουν πλήρη υποτροφία με την στήριξη της ΝΟMOS.
Από αυτές 11 είναι οι κοπέλες που υπέγραψαν φέτος στα κολέγια των ΗΠΑ, πρόκειται για τις: Ιόλη Γεωργακοπούλου, Ευαγγελία Αθανασιάδου, Ιωάννα Χαριτωνίδη, Ιωάννα Γεωργατζή, Έλενα Γκιούρδα, Έλενα Μπάκα, Έλενα Λεονταρίδου, Λυδία Αδάμ, Ζωή Σερόλη, Αναστασία Γαλανού, Ναυσικά Παπαβασιλείου.
Η εταιρεία ΝOMOS, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο αθλητικό δίκαιο και το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τον κολεγιακό αθλητισμό, «χτίζει γέφυρες» ανάμεσα στα μεγαλύτερα αθλητικά ταλέντα της Ευρώπης και τα κορυφαία κολλέγια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ.
H NOMOS θα παρακολουθεί μέσα στη σεζόν και θα προβάλει τις προσπάθειες όλων των Ελληνίδων αθλητριών και θα βρίσκεται στο πλευρό τους.
Οι περισσότερες αθλήτριες πήραν μέρος στα προγράμματα της NOMOS με κορυφαία δράση το European Volleyball Exposure (EVE), ένα πρωτοποριακό Camp που συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και δεδομένα σχετιζόμενα με την ανίχνευση ταλέντων που απαιτούν τα προπονητικά τιμ των πανεπιστημίων των ΗΠΑ.
Οι εικοσιεννέα ελληνίδες αθλήτριες που θα αγωνίζονται στις ΗΠΑ την κολεγιακή σεζόν του βόλεϊ 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!