Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Οι Έλληνες πυγμάχοι υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις»
[Sport-FM]: «Οι Έλληνες πυγμάχοι υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις»

[Sport-FM]: «Οι Έλληνες πυγμάχοι υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις»

Διαβάστε τη δήλωση του προέδρου του συνδέσμου επαγγελματικής πυγμαχίας.

Τη βαθύτατη θλίψη του για τους θανάτους των δύο πυγμάχων εκφράζει ο Γιώργος Στεφανόπουλος.
Ο πρόεδρος του ελληνικού συνδέσμου επαγγελματικής πυγμαχίας σχολίασε τα αρνητικά δημοσιεύματα που έχουν υπάρξει και επισημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες πυγμάχοι όπως και στο εξωτερικό, βάσει των διεθνών κανονισμών, υποβάλλονται σε μια σειρά από εξετάσεις πριν ανέβουν στο ρινγκ.
Η ανακοίνωση του ΣΕΠ αναφέρει:
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο για τους δύο διαδοχικούς θανάτους στην επαγγελματική πυγμαχία παίρνει θέση ο Πρόεδρος του ΣΕΠ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ του επίσημου θεσμικά φορέα του επαγγελματικού μποξ στην Ελλάδα, Γιώργος Στεφανόπουλος και υπεραμύνεται του αθλήματος που εκπροσωπεί.
«Οι δυο διαδοχικοί θάνατοι που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στο επαγγελματικό μποξ μας θλίβουν βαθύτατα όλους. Είναι πολύ δυσάρεστο να μαθαίνουμε ότι δυο νέοι αθλητές έχασαν τη ζωή τους αλλά αυτό είναι δυστυχώς κάτι που δε συμβαίνει πρώτη φορά στον αθλητισμό τόσο τον ερασιτεχνικό όσο και τον επαγγελματικό. Ατυχήματα και θάνατοι σημειώνονται δυστυχώς σε όλα τα αθλήματα ανά τον κόσμο.
Σε ό, τι αφορά το επαγγελματικό μποξ της Ελλάδας που εγώ εκπροσωπώ, οφείλω να αναφέρω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίζονται οι Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!