Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Εκτός Ευρωπαϊκών αγώνων η Ελλάδα γιατί… δεν βρέθηκαν εισιτήρια!
[Sport-FM]: Εκτός Ευρωπαϊκών αγώνων η Ελλάδα γιατί… δεν βρέθηκαν εισιτήρια!

[Sport-FM]: Εκτός Ευρωπαϊκών αγώνων η Ελλάδα γιατί… δεν βρέθηκαν εισιτήρια!

Το είδαμε και αυτό. Η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στον στίβο, στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μινσκ, αφού δεν υπάρχει τρόπος να ταξιδέψουν οι αθλητές της εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΣΕΓΑΣ παραδέχθηκε ότι υπάρχει αδυναμία για τη συμμετοχή στους αγώνες, αφού δεν βρέθηκαν εισιτήρια(!) για να ταξιδέψουν τα μέλη της αποστολής.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.
Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.
Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!