Κυριακή, 19 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Δώνης: «Έχει μπει σε σωστό δρόμο η ομάδα-Για να γίνουμε καλύτεροι πρέπει να πουληθεί παίκτης»
[Sport-FM]: Δώνης: «Έχει μπει σε σωστό δρόμο η ομάδα-Για να γίνουμε καλύτεροι πρέπει να πουληθεί παίκτης»

[Sport-FM]: Δώνης: «Έχει μπει σε σωστό δρόμο η ομάδα-Για να γίνουμε καλύτεροι πρέπει να πουληθεί παίκτης»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για όλα τα θέματα του Παναθηναϊκού.

Καλεσμένος στην Αθλητική Κυριακή ήταν ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του έχει μπει σε σωστό δρόμο αγωνιστικά και διοικητικά, αλλά πρόσθεσε πως ίσως θα πρέπει να υπάρξει πώληση παίκτη (αποκλείοντας όμως τον Μπουζούκη) για να αυξηθεί ουσιαστικά το μπάτζετ για την ενίσχυση της ομάδας.
Αναλυτικά, ο Γιώργος Δώνης μίλησε για:
-το μπάτζετ της νέας σεζόν: «Δεν υπάρχει τίποτα απ’ αυτά. Δεν υπάρχουν δεδομένα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μεταγραφικά σενάρια όταν μπροστά μας δεν έχουμε τα δεδομένα. Δεν μπορώ να προσελκύω παίκτες εγώ, ο Νταμπίζας, αν δεν ξέρουμε αν θα έχουμε την αδειοδότηση. Δεν ξέρουμε το μπάτζετ μας. Δεν έχουμε τα δεδομένα μπροστά μας. Περιμένουμε μόλις θα κάνουμε το ραντεβού με τη διοίκηση, ίσως και πριν το τέλος της σεζόν. Έχω στο μυαλό μου τι πρέπει να γίνει για να εξελιχθούμε και να μπούμε στη διαδικασία για να κάνουμε το πλάνο μας».
-το ενδεχόμενο πώλησης παίκτη: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι για να γίνουμε καλύτεροι, θα πρέπει να πουληθεί παίκτης. Μην μπαίνουμε στην ονοματολογία, γιατί αν με ρωτήσετε για τον Μπουζούκη, θα σας πω ότι πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό, γιατί πρέπει να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος παίκτης, γιατί θα είναι καλύτερο και για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!