Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Δυνατές ελληνικές παρουσίες στη δεύτερη μέρα του ευρωπαϊκού ομάδων
[Sport-FM]: Δυνατές ελληνικές παρουσίες στη δεύτερη μέρα του ευρωπαϊκού ομάδων

[Sport-FM]: Δυνατές ελληνικές παρουσίες στη δεύτερη μέρα του ευρωπαϊκού ομάδων

Τα… βαριά χαρτιά της ελληνικής αποστολής, όπως είναι η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου, θα ανοίξουν το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων που διεξάγεται στο Μπίντγκοζ.
Το πρόγραμμα αρχίζει στις 17:00 με την προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ και του Μιλτιάδη Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, που αποτελούν τα απόλυτα φαβορί για την πρώτη θέση.
Την ίδια ώρα αρχίζει και η προσπάθεια του Κώστα Μπανιώτη στο άλμα εις ύψος, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους και μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην πρώτη τριάδα.
Στις 17:40 η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα συμμετάσχει στον τελικό των 100μ, ενώ στον τελικό των 800μ. θα αγωνιστεί η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στις 16:56 και στον τελικό των 3000μ. στιπλ η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη.
Λίγα λεπτά πριν τις 18:00 θα αρχίσει η προσπάθεια του Μιχάλη Αναστασάκη στη σφυροβολία, όπου κυνηγάει μια θέση στην πρώτη εξάδα, ενώ διάκριση μπορεί να πετύχει και ο Νικόλας Σκαρβέλης στη σφαιροβολία, που αρχίζει στις 18:50.
Την ίδια ώρα, ο Μάρκος Γκούρλιας θα κυνηγήσει υψηλή επίδοση στον τελικό των 5.000μ.
Ξεχωριστή είναι και η παρουσία της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν, όπου διεκδικεί μια ακόμα καλή παρουσία, έχοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση του αγώνα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Σοφία Υφαντίδου θα αγωνιστεί στον τελικό του ακοντισμού στις 19:35.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!