Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Διεθνείς του 2004 στη διοίκηση της ΕΠΟ»
[Sport-FM]: «Διεθνείς του 2004 στη διοίκηση της ΕΠΟ»

[Sport-FM]: «Διεθνείς του 2004 στη διοίκηση της ΕΠΟ»

Στη σημασία της παρουσίας στη διοίκηση της ΕΠΟ παικτών της Εθνικής του 2004 στάθηκαν οι Λάμπρος Μάρης και Σταμάτης Συρίγος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Υπέρ της παρουσίας παικτών της Εθνικής του 2004 στη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου τάχθηκαν μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Λάμπρος Μάρης και ο Σταμάτης Συρίγος.
«Για εμάς θα ήταν μια ευτυχή συγκυρία να δούμε κάποια μέλη μας στη διοίκηση του ποδοσφαίρου. Σαν προσωπικότητες θα είχαν να προσφέρουν πολλά. Φυσικά δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος μπορεί να κάνει τάκλιν μπορεί να διοικήσει κιόλας. Ωστόσο κάποια από τα παιδιά αυτά έχουν και τέτοιες ικανότητες. Και κάποια μπορούν να διοικήσουν σε οποιοδήποτε τομέα και να ασχοληθούν», αναφέρει ο Σταμάτης Συρίγος, υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΣΑΠ και συνέχισε επισημαίνοντας ότι σκοπός του συνδέσμου είναι να ενημερώσει τον παγκόσμιο σύνδεσμο παικτών για την πρόθεση τους να βοηθήσουν στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με την παρουσία κάποιων παικτών στη διοίκηση που θα επιλέξει η FIFA .
«Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να προτείνουμε στην UEFA αλλά ως ΠΣΑΠ μπορούμε να στείλουμε ένα έγγραφο στο οποίο να λέμε ότι θέλουμε να διαθέσουμε τις δυνάμεις μας για την διοίκηση του ποδοσφαίρου», τόνισε στους «94,6» και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!