Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Χρειαζόμαστε πράξεις, όχι λόγια»
[Sport-FM]: «Χρειαζόμαστε πράξεις, όχι λόγια»

[Sport-FM]: «Χρειαζόμαστε πράξεις, όχι λόγια»

Η συνάντηση της ΠΑΕ Ηρακλής με την υποτιθέμενη επιτροπή σωτηρίας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ την Τετάρτη.

Αυτό ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση την Πέμπτη η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, κατηγορώντας τη συγκεκριμένη επιτροπή για αθέτηση του λόγου της, ενώ όλοι είχαν συγκεντρωθεί στη Μίκρα και περίμεναν τους ανθρώπους της και θεωρούν πως η προσπάθεια να βρεθεί η λύση για το σύλλογο πρέπει να γίνει και πράξη και να μη μείνει στα λόγια, όπως συμβαίνει εδώ και καιρό.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο της ότι η συνάντηση που είχε κανονιστεί με αίτημα της ‘επιτροπής σωτηρίας’ χθές στις 30/11/2016 στα γραφεία της ομάδας μας στη Μίκρα δεν έγινε ποτέ. Παρότι προσήλθαν επτά άτομα στο κυλικείο που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων, τα μέλη της επιτροπής συζήτησαν μεταξύ τους περί τη μισή ώρα και αποφάσισαν ότι δεν είχαν κανέναν λόγο να συναντηθούν μαζί μας. Η επίσημη απάντηση της επιτροπής προς εμάς ήταν ότι θα έλειπε ο λογιστής του κ. Δρακόπουλου.
Στο συγκεκριμένο ραντεβού ήταν καλεσμένοι και δημοσιογράφοι από τη δική μας την πλευρά, διότι θέλαμε να ενημερωθεί άμεσα ο κόσμος μας για τα πεπραγμένα της συζήτησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!