Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Χαλαρά πρώτη η Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό ομάδων
[Sport-FM]: Χαλαρά πρώτη η Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό ομάδων

[Sport-FM]: Χαλαρά πρώτη η Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό ομάδων

Χωρίς να δυσκολευτεί, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την πρώτη θέση στο επί κοντώ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων και χάρισε το δεύτερο 12άρι στην Ελλάδα. Τρίτος ο Αναστασάκης στη σφύρα.

Είναι η κορυφαία και το απέδειξε ακόμα μια φορά. Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε με χαρακτηριστική ευκολία την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, πηδώντας στα 4.70 και χάρισε το δεύτερο 12άρι στην Ελλάδα, μετά από αυτό του Μιλτιάδη Τεντόγλου.
Η κορυφαία άλτρια ξεκίνησε την προσπάθειά της από τα 4.56 -ύψος που έδωσε τη δεύτερη θέση στην Ουκρανή Μαρίνα Κιλίπκο. Περνώντας το με την πρώτη, η Στεφανίδη εξασφάλισε την πρωτιά, όμως συνέχισε χωρίς ανταγωνισμό για ακόμα ψηλότερα. Συνέχισε στα 4.70, ύψος που πέρασε με την τρίτη και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με τρία άκυρα στα 4.80.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Μιχάλης Αναστασάκης στη σφυροβολία και έδωσε 10 βαθμούς στο ελληνικό σύνολο.
Ο 24χρονος πρωταθλητής είχε καλύτερη προσπάθεια στα 75.77, που πέτυχε με τη δεύτερη, ενώ είχε προηγηθεί βολή στα 74.34 και ακολούθησαν δύο άκυρες.
Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πολωνός Νοβίτσκι, με 78.84 και τη δεύτερη ο Γάλλος Κουεντίν Μπιγκό με 76.70.
Στο άλμα εις ύψος ο Κώστας Μπανιώτης κατέλαβε την όγδοη θέση, σταματώντας στα 2.12 και κατέκτησε πέντε πολύτιμους βαθμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!