Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Αποκάλυψη: Οργή Βασιλειάδη για τις κινήσεις Μαλάτου
[Sport-FM]: Αποκάλυψη: Οργή Βασιλειάδη για τις κινήσεις Μαλάτου

[Sport-FM]: Αποκάλυψη: Οργή Βασιλειάδη για τις κινήσεις Μαλάτου

Εξοργισμένος είναι ο υφυπουργός αθλητισμού από την προσφυγή Μαλάτου (που είναι υπάλληλος της ΓΓΑ) και ζητά την πτώση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Η κατάθεση προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια κατά της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ από τον Ανδρέα Μαλάτο θέτει σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς –όπως ανέφερε και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης- υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αποκλειστεί από την FIFA.
Ο Βασίλης Βέργης μιλώντας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε την πληροφορία ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει μάθει για την κίνησή αυτή του κ.Μαλάτου και είναι εξοργισμένος.
Ο νέος υφυπουργός αθλητισμού κρίνει ότι η κίνηση αυτή του Ανδρέα Μαλάτου θέτει εν αμφιβόλω το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου και την παρουσία του στις τάξεις της FIFA. Και μάλιστα, αυτό συμβαίνει την στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να στηρίξει την διοικούσα επιτροπή και όχι αυτή, να λάβει απόφαση που θα αποκλείει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την FIFA.
Ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο πρέπει να προσθέσουμε είναι το γεγονός ότι ο Ανδρέας Μαλάτος ως πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, είναι -επί της ουσίας- εργαζόμενος της γγΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!