Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Αποφασίζει την Παρασκευή για την κεντρική χορηγία η Super League
[Sport-FM]: Αποφασίζει την Παρασκευή για την κεντρική χορηγία η Super League

[Sport-FM]: Αποφασίζει την Παρασκευή για την κεντρική χορηγία η Super League

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Παρασκευή ανακοίνωσε η Super League για να αποφασίσει για την κεντρική χορηγία αλλά και να συζητήσει για την πρόταση της εταιρείας Σαββίδη!

Μετά τα νέα δεδομένα που είχαμε σήμερα και την (εκπρόθεσμη) πρόταση που έκανε η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD», η Super League ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή.
Σε αυτό θα αποφασισθεί αρχικά το αν θα γίνει δεκτή η κατάθεση πρότασης από την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη (που είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη οικονομικά ) και αμέσως μετά θα προχωρήσει η συζήτηση συνολικά για τις προτάσεις που υπάρχουν (ΟΠΑΠ, ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ).
Αναλυτικά
Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 21/10/2016 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Λήψη απόφασης περί του αν θα πρέπει να κριθεί ως «παραδεκτή» η από 19/10/2016 πρόταση χορηγίας της «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD».
2/ Με βάση την ως άνω απόφαση, λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες του Συνεταιρισμού για την αντιμετώπιση της κεντρικής χορηγίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!