Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Τι αναφέρει ο Κομίνης: «Δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του αγώνα της Τούμπας»
[Sport-FM]: Τι αναφέρει ο Κομίνης: «Δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του αγώνα της Τούμπας»

[Sport-FM]: Τι αναφέρει ο Κομίνης: «Δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του αγώνα της Τούμπας»

Δείτε τι έγραψε ακριβώς ο Γιώργος Κομίνης προς το πειθαρχικό όργανο της Super League.

Ο Γιώργος Κομίνης απάντησε στα ερωτήματα του προέδρου του πειθαρχικού οργάνου της Super League για τις συνθήκες υπό τις οποίες αποφάσισε τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας.
Στο κείμενό του, που παρατίθεται παρακάτω, αναφέρει αρχικά πως κατακύρωσε το γκολ αλλά αποχώρησε από το γήπεδο μετά την εισβολή Σαββίδη και Μίχελ, ενώ αφού ενημερώθηκε από τον Μηνά Λυσάνδρου πως η ομάδα της ΑΕΚ αδυνατεί να επιστρέψει σε τέτοιο κλίμα στο γήπεδο, πήρε την απόφαση για οριστική διακοπή «…δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα».
Αναλυτικά, ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αναφέρει:
«Αποφάσισα την κατακύρωση του γκολ. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια. Ταυτόχρονα, ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: «You are finished today».
Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθoυμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετα τη βίαιη είσοδο του κ. Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανώτερα γεγονότα.
Κατόπιν όλων των παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχο ομάδος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!