Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: Αλλάζει πρόσωπο ολόκληρο το ΣΕΦ!
[Sport-FM]: Αλλάζει πρόσωπο ολόκληρο το ΣΕΦ!

[Sport-FM]: Αλλάζει πρόσωπο ολόκληρο το ΣΕΦ!

Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την ανακαίνιση του ΣΕΦ, με την Live Sport και τον Βασίλη Βέργη να αποκαλύπτουν το πλάνο για ριζικό λίφινγκ μέσα και έξω από το Στάδιο.

Ίσως και μέσα στην ημέρα αναρτηθούν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι διαγωνισμού που αφορούν τη φάση των έργων της ανακατασκευής, αναμόρφωσης και εκμετάλλευσης του ΣΕΦ.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, οι διαγωνισμοί θα προβλέπουν την ολική αναμόρφωση κυρίως του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου, με ανακατασκευή γηπέδων που σήμερα είναι παρατημένα, των χώρων αναψυχής (7.000 τμ.), ενώ θα πέσει στο τραπέζι και η κατασκευή ξενοδοχείου (50-60 κλινών) που θα μπορεί να μισθώνεται για αθλητικό τουρισμό.
Εξετάζεται, μάλιστα η δυνατότητα εκμετάλλευσης και της ταράτσας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με την εκπληκτική θέα, που θα μπορούσε να φιλοξενήσει χώρο αναψυχής με σημαντικά έσοδα.
Στόχος της Κυβέρνησης αλλά και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, είναι να προσελκύσουν επενδυτές ή ιδιώτες, ώστε να μπορεί να βγάζει τα 3,4 εκατ. που απαιτούνται το χρόνο για την επιχορήγησή του από το Κράτος.
Όσον αφορά τώρα τον μπασκετικό Ολυμπιακό που στεγάζεται στο ΣΕΦ, θα υπάρξουν συζητήσεις με την ΚΑΕ σε καλύτερες προϋποθέσεις και για τις δύο πλευρές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!