Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: «Αυτή είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση, Παπαδόπουλος – Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ»
[Sport-FM]: «Αυτή είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση, Παπαδόπουλος – Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ»

[Sport-FM]: «Αυτή είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση, Παπαδόπουλος – Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ»

Στη συνάντηση με την UEFA ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε ότι Γ. Παπαδόπουλος-Θ. Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ. «Επίθεση» σε Τριτσώνη-Περέιρα.

Πέραν της γενικότερης δυσαρέσκειας που έβγαλε για την ελληνική διαιτησία στη συνάντηση των «μεγάλων» με την UEFA, ο Ολυμπιακός προέβη ονομαστικά και σε καταγγελίες, όπως προκύπτει από πληροφορίες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ και παράλληλα τον Σταύρο Τριτσώνη (είναι στην επιτροπή ορισμών της ΚΕΔ) και σχολίασε ότι ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα, είναι ανίκανος και πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Ακόμη, αναφέρθηκε στην παρουσία και των ρόλο των ποινικών, κάνοντας λόγο για: « την πραγματική εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» επεσήμαναν τον τρόπο που θεωρούν η ΕΠΟ επικοινωνεί διάφορες καταστάσεις, ζητώντας μάλιστα να απομακρυνθεί ο Ιάκωβος Φιλιππούσης και στέκονται στον μισθό που λαμβάνει, χαρακτηρίζοντάς τον υπέρογκο. Σε αυτήν τη θέση συμφώνησε και η πλευρά του ΠΑΟΚ, που έδωσε το «παρών».
Τέλος, στάθηκε γενικότερα στους μισθούς που δίνονται στην ΕΠΟ, αναφέροντας επίσης ότι από 60 άτομα προσωπικά που είχε αριθμεί 100 πλέον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!