Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Sport-FM]: ΑΕΛ: «Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά»
[Sport-FM]: ΑΕΛ: «Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά»

[Sport-FM]: ΑΕΛ: «Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά»

Ανακοίνωση σχετικά με τα έξοδα της ΠΑΕ για την συντήρηση και τις βελτιωτικές λύσεις που εξετάζονται για το «AEL FC Arena» εξέδωσε η Λάρισα.

Για καθημερινό αγώνα προκειμένου να συντηρήσει επαρκώς το «AEL FC Arena» και παράλληλα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στον αγωνιστικό χώρο κάνει λόγο η Λάρισα σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη.
Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους χιλιάδες πιστούς φίλους της, πως παρά την εξοντωτική οικονομική επιβάρυνση στην οποία υπόκειται για να εξασφαλίζει τη χρήση του AEL FC ARENA, δεν έχει πάψει στιγμή να εξετάζει τρόπους βελτίωσης της πολιτικής της επί των εισιτηρίων, προκειμένου να προσελκύσει στους αγώνες της όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.
Επί του προκειμένου, από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου μέχρι και σήμερα έχουμε καταβάλει προς την “Γήπεδο Λάρισας” Α.Ε. το συνολικό ποσό των 125.000€, χωρίς να υπολογίζονται ο ΦΠΑ, η ασφάλιση και εν γένει το κόστος συντήρησης, προετοιμασίας και λειτουργίας του γηπέδου για τους αγώνες, το οποίο έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η ΠΑΕ.
Ομοίως, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος προσωπικού και εξοπλισμού για την συντήρηση και του χλοοτάπητα (πρόσληψη 2 υπαλλήλων, αγορά 2 τρακτέρ, προμήθεια ποιοτικών υλικών), με τα πρώτα βελτιωτικά αποτελέσματα να γίνονται κιόλας ορατά από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORT-FM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!