Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | Πηγή: PESTAOLA

Πηγή: PESTAOLA

[PestaOla]: Καλή η βαθμολογία της χώρας στη συλλογή βιομετρικών δεδομένων

56f1b41434.jpeg

Μία νέα μελέτη της Comparitech εξετάζει τη συλλογή βιομετρικών δεδομένων σε 50 χώρες παγκοσμίως, στην οποία η χώρα καταλαμβάνει μία καλή θέση. Η θέση της Ελλάδας δείχνει ότι υπάρχει αρκετός σεβασμός στην προστασία προσωπικών δεδομένων στη χώρα μας. Η Ελλάδα ... συνέχεια »

[PestaOla]: Η εξαιρετική σχεδίαση συναντά την προηγμένη ποιότητα εικόνας

db950f10c7.jpeg

Η νέα Philips 276C8 είναι μία 27 ιντσών Quad HD οθόνη εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζονται οι επαγγελματίες για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό που περνούν στον υπολογιστή τους. Από την κομψή αισθητική χωρίς πλαίσιο, την USB-C ... συνέχεια »

[PestaOla]: Ευκολότερη μεταφορά αρχείων από το Facebook στο Google Photos

91dea7b27d.jpeg

To Facebook παρουσίασε ένα νέο εργαλείο που επιτρέπει την πιο εύκολη μεταφορά των αρχείων από το προφίλ του χρήστη προς το Google Photos. Το εργαλείο αυτό έχει το όνομα Facebook-to-Google-Photos και έχει ήδη ξεκινήσει να διατίθεται στους Ιρλανδούς χρήστες του ... συνέχεια »

[PestaOla]: Η Huawei τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς τα αμερικάνικα chips

939b1892fd.jpeg

Τα στοιχεία από την αγορά δείχνουν ότι η Huawei δεν φαίνεται να είναι τόσο εξαρτημένη από τους Αμερικανούς προμηθευτές όσο θα περίμενε κανείς εξαρχής. Ήδη η εταιρεία έχει ξεκινήσει να εξοπλίζει τα smartphones της χωρίς μικροεπεξεργαστές που να προέρχονται από ... συνέχεια »

[PestaOla]: Κάμερες τεχνητής νοημοσύνης στο «κυνήγι» οδηγών που χρησιμοποιούν κινητό

94f5229bb4.jpeg

Κάμερες τεχνητής νοημοσύνης ικανές να εντοπίζουν οδηγούς οι οποίοι χρησιμοποιούν παράνομα τα τηλέφωνά τους ενώ οδηγούν τέθηκαν σε λειτουργία στην Αυστραλία. Όπως αναφέρει το BBC, το πρόγραμμα της New South Wales (NSW) Transport ενεργοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου. Οι οδηγοί που ... συνέχεια »

[PestaOla]: H Pirelli εξοπλίζει τα ελαστικά της με συνδεσιμότητα 5G

682879528d.jpeg

Το χαρακτηριστικό όνομα Cyber Tires συνοδεύει τα νέα ελαστικά της Pirelli, τα οποία υποστηρίζουν τα δίκτυα κινητής 5ης γενιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά τα ελαστικά της Pirelli μετατρέπονται σε… κινητά τηλέφωνα. Αντίθετα, η επιλογή της βιομηχανίας ελαστικών ανοίγει νέες ... συνέχεια »

[PestaOla]: H Huawei θεωρεί ότι θα είναι στην κορυφή και χωρίς την Google

0eed7e7b48.jpeg

Κλίμα ιδιαίτερης αυτοπεποίθησης φαίνεται πως διέπει τη Huawei, η οποία πιστεύει ότι μπορεί να έχει θετικά οικονομικά αποτελέσματα ακόμα και χωρίς τη συνδρομή των Google υπηρεσιών. Υπάρχουν αρκετοί αναλυτές που πιστεύουν ότι η πορεία της Huawei στην αγορά smartphones όχι ... συνέχεια »

[PestaOla]: Η Gartner προβλέπει τις αλλαγές των υποδομών στο IT

14966faeca.jpeg

Είναι κοινό μυστικό ότι το επιχειρηματικό μέλλον είναι άμεσα συνυφασμένο με τις υποδομές, κάτι που εξετάζει πιο αναλυτικά η Gartner. Σύμφωνα με τα όσα έχει παρουσιάσει ο αντιπρόεδρος της Gartner, David Capuccio, στο Συμπόσιο της εταιρείας, οι τεχνολογίες επηρεάζονται από ... συνέχεια »

[PestaOla]: Σχετικά ανοδική η παγκόσμια πορεία των smartphones το τρίτο τρίμηνο

b47fe24a08.jpeg

Οι αριθμοί που φέρνει στο προσκήνιο η εταιρεία έρευνας αγοράς IDC δείχνουν ότι το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς των smartphones κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου σημείωσε άνοδο αναφορικά με τις αποστολές συσκευών στις αγορές. Η άνοδος αυτή ήταν της τάξης ... συνέχεια »

[PestaOla]: H IBM πιστεύει σε ένα πλαίσιο κανόνων για την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

d5e57fda03.jpeg

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μιλήσει για τους κινδύνους από την εδραίωση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, αλλά η IBM πιστεύει ότι όλα τα προβλήματα λύνονται από ένα κατάλληλο πλαίσιο κανόνων. Υπάρχουν πόλεις που έχουν προβεί στην απαγόρευση χρήσης της εν ... συνέχεια »

[PestaOla]: Dell Technologies: Νέοι στόχοι για κοινωνικές αλλαγές μέχρι το 2030

1ca947630c.jpeg

Η Dell Technologies εγκαινιάζει μια νέα δεκαετία υπευθυνότητας και καινοτομίας με υψηλούς στόχους, οι οποίοι θα προωθήσουν τον κοινωνικό αντίκτυπο της εταιρείας παγκοσμίως. Οι φιλόδοξοι στόχοι αποτελούν τον κεντρικό άξονα του σχεδίου της εταιρείας Progress Made Real (Πρόοδος που Γίνεται ... συνέχεια »

[PestaOla]: Τριπλασιάστηκαν το πρώτο 9μηνο του 2019 οι απάτες μέσω push notifications

d3b6f2f591.jpeg

Τα push notifications στα προγράμματα περιήγησης ως μέσο phishing και διαφήμισης κερδίζουν δημοτικότητα, με το μερίδιο των χρηστών που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα να έχει αυξηθεί δραματικά μέσα στο έτος. Όπως φαίνεται από την πρόσφατη έρευνα της Kaspersky, ο μηνιαίος ... συνέχεια »

[PestaOla]: Η devolo λανσάρει το Access Point One

3d7e3f768e.jpeg

Μια σταθερή και γρήγορη σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία. Το Access Point One της devolo κλείνει τα κενά στο Wi-Fi, προσφέρει τέσσερεις θύρες LAN για συσκευές multimedia και εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα. ... συνέχεια »

[PestaOla]: Νέο Ultra HD 4K monitor της LG με στερεοφωνικά ηχεία

5d2e991b49.jpeg

Η LG Electronics παρουσίασε το νέο monitor 32UK550-B Ultra HD 4K ανάλυσης, που ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά και την τεχνολογία Radeon FreeSync. Το νέο monitor της LG με ανάλυση 3840×2160 προσφέρει ευκρίνεια και λεπτομέρεια, χάρη στο ευρύ χρωματικό φάσμα DCI-P3 95%, ... συνέχεια »

[PestaOla]: Boost with Facebook: Πρωτοβουλία με στόχο την ανάπτυξη των ΜμΕ στο Διαδίκτυο

6071c5a1ab.jpeg

Το Facebook και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) φιλοξένησαν στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την τέταρτη εκδήλωση κατάρτισης του Facebook στην Ελλάδα, αφιερωμένη στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς εισέρχονται ... συνέχεια »

[PestaOla]: H Microsoft θέλει να φέρει εφαρμογές 64 bit σε συσκευές με ARM chip

6c73d467f0.jpeg

Είναι κοινό μυστικό ότι η Microsoft ήθελε διακαώς να βρει τρόπο να προωθήσει τη λειτουργία εφαρμογών στα 64 bit σε συσκευές που είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστή ARM. Όλα δείχνουν ότι η Microsoft βρήκε τον τρόπο με τον οποίο θα το ... συνέχεια »

[PestaOla]: Νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους από την ViewSonic

1df74d96bc.jpeg

Η ViewSonic ανακοίνωσε τη νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους, η οποία ενισχύει τη συνεργασία και τις επικοινωνίες ενώ είναι πιστοποιημένη με την πλατφόρμα Microsoft Azure. Η νέα σειρά ViewBoard IFP70, μία περαιτέρω επέκταση της σειράς εταιρικών λύσεων, η ... συνέχεια »

[PestaOla]: H HP απορρίπτει με αστερίσκους την πρόταση της Xerox

59af0fbf38.jpeg

Το βασικό επιχείρημα πίσω από τη νέα απόρριψη της πρότασης εξαγοράς της HP από τη Xerox είναι ότι υποβαθμίζεται σημαντικά η αξία της HP από τα όσα προτείνει η Xerox. Από την άλλη μεριά, είναι τέτοια η διατύπωση της HP ... συνέχεια »

[PestaOla]: Ο Θ. Μιχαλόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

3a35f7d3c3.jpeg

Όπως είχε προαναγγελθεί, μετά από μια σύντομη μεταβατική περίοδο, ο κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος αναλαμβάνει και επισήμως τη θέση του CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. O κ. Μιχαλόπουλος έχει διαγράψει μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της τεχνολογίας, αλλά ... συνέχεια »

[PestaOla]: Η πλατφόρμα Beat επεκτείνεται σε επιπλέον 10 πόλεις στην Λατινική Αμερική

19f7885e30.jpeg

Το Beat συνεχίζει την επέκτασή του προς την αγορά της Λατινικής Αμερικής ανακοινώνοντας την έναρξη λειτουργίας του στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, αλλά και σε εννέα νέες πόλεις στο Μεξικό και στην Κολομβία, όπου ήδη έχει παρουσία. Πλέον, στο χάρτη του ... συνέχεια »

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!