Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Βουλή: Πολιτική στήριξη σε Ξεπαπαδέα από τον Παπαγγελόπουλο
[Σκάϊ]: Βουλή: Πολιτική στήριξη σε Ξεπαπαδέα από τον Παπαγγελόπουλο

[Σκάϊ]: Βουλή: Πολιτική στήριξη σε Ξεπαπαδέα από τον Παπαγγελόπουλο

Απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ Χάρη Θεοχάρη και του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποβάθμισε τις αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα που ενέπλεκαν την κ. Ξεπαπαδέα με κυπριακή off shore εταιρία
Την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης και του ιδίου προς την γ.γ. διαφθοράς Νατάσα Ξεπαπαδέα διεμήνυσε από το βήμα της Βουλής ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ Χάρη Θεοχάρη και του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποβάθμισε τις αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα που ενέπλεκαν την κ. Ξεπαπαδέα με κυπριακή off shore εταιρία, έκανε λόγο για ανύπαρκτη σημασία του θέματος και αναφέρθηκε σε σχετική παρόμοια λέγοντας « κοιλοπονούσε θεόρατο βουνό και γέννησε μικρό ποντικάκι».
Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κ. Ξεπαπαδέα δεν είχε καμία δραστηριότητα ως δικηγόρος, όσο ήταν ως γ.γ. Διαφθοράς αλλά ΑΛΛΑ μόνο κατά την περίοδο που ήταν ειδική συνεργάτης στο Υπ Δικαιοσύνης κάτι που είναι απολύτως νόμιμο- όπως είπε. Διέψευσε μάλιστα ότι η κυπριακή εταιρία Hi med solutions είναι off shore εταιρία , αλλά όπως είπε είναι εταιρία περιορισμένης ευθύνης, όπως διέψευσε επίσης ότι ο Αρτέμης Αρτεμίου είναι ο ιδιοκτήτης της, αλλά όπως είπε δικηγόρος της.
Εκτιμώ, πρόσθεσε ο Υπουργός «εκτός από το νόμιμο και το παράνομο, το ηθικό και ανήθικο υπάρχει και το δίκαιο και το άδικο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!