Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Βοήθεια «κάθε λογής» στο Πακιστάν για τα προβλήματά του θα παρέχει ο Τραμπ
[Σκάϊ]: Βοήθεια «κάθε λογής» στο Πακιστάν για τα προβλήματά του θα παρέχει ο Τραμπ

[Σκάϊ]: Βοήθεια «κάθε λογής» στο Πακιστάν για τα προβλήματά του θα παρέχει ο Τραμπ

«Είμαι έτοιμος και διατίθεμαι να παίξω τον οποιονδήποτε ρόλο μου ζητήσετε ώστε μαζί να βρούμε λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας σας. Θα είναι μεγάλη μου τιμή και προσωπικά θα το κάνω», είπε ο Τραμπ στον πρωθυπουργό του Πακιστάν κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία.
«Καταπληκτικό τύπο» χαρακτήρισε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον πρωθυπουργό του Πακιστάν μετά την πρώτη τηλεφωνική συνομιλία του δύο ενώ μάλιστα προσφέρθηκε να βοηθήσει το Πακιστάν να επιλύσει τα προβλήματά του.
Το Ισλαμαμπάντ και η Ουάσινγκτον είναι ιστορικοί σύμμαχοι στην περιοχή και τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους έχουν διαβρωθεί καθώς οι ΗΠΑ κατηγορούν το Πακιστάν ότι παρέχει στέγη στους τζιχαντιστές, μια θέση που το Πακιστάν αρνείται.
Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο του Ναουάζ Σαρίφ ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας τηλεφώνησε στον Τραμπ για να τον συγχαρεί για τη νίκη του κάτι που και το γραφείο του Τραμπ επιβεβαίωσε.
«Ο πρόεδρος Τραμπ είπε στον πρωθυπουργό του Πακιστάν ότι έχει πολύ καλή φήμη και ότι είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Κάνετε θαυμάσια δουλειά η οποία είναι ορατή σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού του Πακιστάν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!