Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 13 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Στο μαύρο βιβλίο της Δικαιοσύνης η απόφαση για την Ηριάννα
[Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Στο μαύρο βιβλίο της Δικαιοσύνης η απόφαση για την Ηριάννα

[Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Στο μαύρο βιβλίο της Δικαιοσύνης η απόφαση για την Ηριάννα

«Η δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης»
«Η απόφαση για την Ηριάννα καταγράφεται στο ‘’μαύρο βιβλίο’’ της ελληνικής Δικαιοσύνης» δήλωσε τη Δευτέρα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, συνεχίζοντας το μπαράζ επιθέσεων των κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά των δικαστικών αποφάσεων.
«Η δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης» ανέφερε δε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο ‘’μαύρο βιβλίο’’ της ελληνικής Δικαιοσύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ρ/σ στο Κόκκινο μετά την απορριπτική δικαστική απόφαση για την αίτηση αποφυλάκιση της Ηριάννας.
Όσον αφορά την οικονομία ξεκαθάρισε ότι «η Ελλάδα θα βγει στις αγορές όταν θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι». O υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές εδώ και 7 χρόνια και ο στόχος του προγράμματος είναι να μπορούμε να χρηματοδοτούμε το χρέος μας χωρίς τον επίσημο τομέα».
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ακόμη πως η απόφαση για την έξοδο στις αγορές δεν εξαρτάται από συμβουλές των οίκων ή από παραινέσεις από εκείνους που ασχολούνται με θέματα αγορών. «Θα πάρουμε την απόφαση όταν εκτιμήσουμε ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο και θα πάρουμε το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, θέλουμε να ετοιμάσουμε το έδαφος για το χρόνο μετά το καλοκαίρι του 2018, δεν μας ενδιαφέρει μια έξοδος για επικοινωνιακούς λόγους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας, ότι η απόφαση θα παρθεί αφού κριθεί η εικόνα των ελληνικών ομολόγων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!