Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Εφικτή η συμφωνία στο Eurogroup, δεν δεχόμαστε νέα μέτρα μετά το 2018
[Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Εφικτή η συμφωνία στο Eurogroup, δεν δεχόμαστε νέα μέτρα μετά το 2018

[Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Εφικτή η συμφωνία στο Eurogroup, δεν δεχόμαστε νέα μέτρα μετά το 2018

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε επίσης το ΔΝΤ να αποφασίσει τι θέλει να κάνει αν θα μείνει ή όχι στο πρόγραμμα αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα. Υποστήριξε ακόμη ότι δεν υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα στους κύριους Παπαδημητρίου και Σκουρλέτη αναφορικά με την παραμονή του ΔΝΤ.
Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι εφικτός ο στόχος για μια πολιτική συμφωνία στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και να κλείσει και τυπικά η αξιολόγηση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Τόνισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχτεί νέα μέτρα για μετά το 2018 και πως δεν πρόκειται να υπάρξουν υποχωρήσεις στα εργασιακά πέραν των όσων προβλέπει το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και αυτό πρέπει να το καταλάβει και το ΔΝΤ. Δεν μπορεί πρόσθεσε να υπάρξει λύση στα εργασιακά που να αντιβαίνει το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο και αυτό αφορά και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ακόμη ότι στο 90% της αξιολόγησης έχουν γίνει εκατέρωθεν υποχωρήσεις. «Δεν υπάρχει plan Β για την ελληνική κυβέρνηση και το σενάριο των εκλογών δεν είναι υπαρκτό», πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!