Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Η απόφαση του ΣτΕ δεν μπλοκάρει τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου
[Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Η απόφαση του ΣτΕ δεν μπλοκάρει τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου

[Σκάϊ]: Τζανακόπουλος: Η απόφαση του ΣτΕ δεν μπλοκάρει τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου

“Απαραίτητο βήμα για να συνεχιστεί η προσπάθεια για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου το να κλείσουν σε πέντε μέρες τα κανάλια“

“Η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ δεν αποτελεί μπλόκο στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ρυθμίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Ήταν μια απόφαση που αφορούσε το αν και κατά πόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν κατά της διαδικασίας στη συγκεκριμένη της φάση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δικαστική απόφαση που θέτει εμπόδιο στην περαιτέρω κίνηση της διαδικασίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη” τόνισε την Τετάρτη ο διευθυντής του Γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον AΝΤ1.
“Το μπλόκο μπαίνει από την ΝΔ η οποία από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να υπονομεύσει τη διαδικασία της συγκρότησης του ΕΣΡ και από εκεί και πέρα συμπεριφέρθηκε ως συνήγορος των τηλεοπτικών σταθμών, στην αρχή όλων και αυτή τη στιγμή αυτών που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια” τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι “σήμερα στη βουλή επέλεξε για άλλη μια φορά να γίνει ουρά συγκεκριμένων συμφερόντων τα οποία ξέρουμε ότι ταυτίζονται με τα συμφέροντα της διαπλοκής”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!