Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Τσοχατζόπουλος: «Παραμύθια» οι κατηγορίες εις βάρος μου – όλα στημένα
[Σκάϊ]: Τσοχατζόπουλος: «Παραμύθια» οι κατηγορίες εις βάρος μου – όλα στημένα

[Σκάϊ]: Τσοχατζόπουλος: «Παραμύθια» οι κατηγορίες εις βάρος μου – όλα στημένα

«Παραμύθια» χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στην τρίτη μέρα απολογίας του στο Εφετείο. Ο πρώην υπουργός ισχυρίστηκε πως δεν πήρε μίζα για την προμήθεια των αρμάτων TOR-M1 ή των γερμανικών υποβρυχίων και υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως είναι θύμα πλεκτάνης.

«Παραμύθια» χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στην τρίτη μέρα απολογίας του στο Εφετείο. Ο πρώην υπουργός ισχυρίστηκε πως δεν πήρε μίζα για την προμήθεια των αρμάτων TOR-M1 ή των γερμανικών υποβρυχίων και υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως είναι θύμα πλεκτάνης, προσπαθώντας να πετύχει τη μείωση της ποινής 20ετούς κάθειρξης που του έχει επιβληθεί από το πρωτοδικείο.
Τσοχατζόπουλος: «Ήθελαν να με εξαφανίσουν πολιτικά επειδή κινδυνεύανε»
«Είναι σκάνδαλο αυτό που έχει γίνει (…). Έχουμε ζημιά τεράστια, πολιτική, στρατιωτική, αμυντική. Η Ελλάδα πρέπει να εξασφαλίσει αποζημίωση αν αποδείξει ότι την ευθύνη την έχει η εταιρία. Δεν μπορεί να φταίει μόνος ένας. Το να μην κανείς τίποτα και δήθεν να παζαρεύεις είναι καταστροφή και αυτό κάνανε αυτοί οι κύριοι από το 2006 και μετά», τόνισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος την τρίτη ημέρα της απολογίας του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!