Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Τσίπρας: Ο Κώστας Καραμανλής απέδρασε το 2009, εγώ θα πάω μέχρι τέλους
[Σκάϊ]: Τσίπρας: Ο Κώστας Καραμανλής απέδρασε το 2009, εγώ θα πάω μέχρι τέλους

[Σκάϊ]: Τσίπρας: Ο Κώστας Καραμανλής απέδρασε το 2009, εγώ θα πάω μέχρι τέλους

«Οι εκλογές στην εξάντληση της τετραετίας είναι στρατηγική επιλογή δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι απτή απόδειξη επιστροφής της χωράς στην κανονικότητα».
Τα σενάρια για προκήρυξη εκλογών επιχείρησε να διαλύσει ο πρωθυπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1 διαβεβαιώνοντας ότι αποτελεί στρατηγική επιλογή του οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο. Ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε μάλιστα εντύπωση, λέγοντας ότι «ο Κώστας Καραμανλής απέδρασε το 2009, εγώ θα πάω μέχρι τέλους».
«Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στην κάλπη, και το Γενάρη του ’15, και το Σεπτέμβρη του ’15, και στο δημοψήφισμα, το έχω αποδείξει» σημείωσε.
Οι εκλογές στην εξάντληση της τετραετίας, ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι στρατηγική επιλογή δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι απτή απόδειξη επιστροφής της χωράς στην κανονικότητα. Δέχομαι εισηγήσεις πολλοί θεωρούν καταλώ στιγμή η κυβέρνηση να δρέψει καρπούς της προόδου της οικονομίας.
«Στόχος μας είναι η νίκη στις ευρωεκλογές, όχι η ήττα με χαμηλό σκορ… Ο πολίτης καλείται να ψηφίσει την κυβέρνηση που κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια» σημείωσε.
«Μη βιάζεστε, μη βάζετε τα λεφτά σας ότι οι εκλογές θα είναι ντέρμπι. Έχουν διαψευστεί οι δημοσκοπήσεις, υπάρχει ένα βουβό κύμα που εκφράζεται με βάση που αισθάνεται και ελπίζει ότι είναι καλύτερο για τον τόπο, και αυτό το κύμα θα εκφραστεί» εκτίμησε ο κ. Τσίπρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!