Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Τσίπρας: Τα Ιωάννινα αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει
[Σκάϊ]: Τσίπρας: Τα Ιωάννινα αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει

[Σκάϊ]: Τσίπρας: Τα Ιωάννινα αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει
Μετά από 13 χρόνια ολοκληρώνονται τώρα τα έργα επέκτασης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και στα τέλη Ιουνίου θα τα εγκαινιάσει, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιθεώρησε τα εκτελούμενα έργα.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει ενώ παρατήρησε πως η επέκταση του αεροδρομίου είχε καταντήσει ένα «γιοφύρι της Άρτας», στα Ιωάννινα με αυτή η μεγάλη καθυστέρηση να είναι ενδεικτική της παθογένειας του ελληνικού κράτους.
Να σημειωθεί πως ο κος Τσίπρας, τόνισε πως έχει κουραστεί να εγκαινιάζει έργα που είχαν καθυστερήσει τα προηγούμενα χρόνια.
Τα Ιωάννινα είναι ο πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας του πρωθυπουργού στην Ήπειρο.
Στη συνέχεια ο Αλ. Τσίπρας θα μεταβεί στην πόλη της Άρτας και ακολούθως θα επισκεφθεί την Πρέβεζα.
Η περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ήπειρο θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Dulac, στα Ιωάννινα, στις 7.30 μμ, ενώ το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται στη Λευκάδα όπου θα εγκαινιάσει το νέο νοσοκομείο του νησιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!