Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Τσίπρας: Δεν θα αφήσουμε την Τουρκία να κάνει γεωτρήσεις στο Καστελόριζο
[Σκάϊ]: Τσίπρας: Δεν θα αφήσουμε την Τουρκία να κάνει γεωτρήσεις στο Καστελόριζο

[Σκάϊ]: Τσίπρας: Δεν θα αφήσουμε την Τουρκία να κάνει γεωτρήσεις στο Καστελόριζο

Η προκλητική συμπεριφορά της οφείλεται στην αδυναμία της ανέφερε ο πρωθυπουργός – Κάθε πρωθυπουργός κοιμάται και ξυπνάει με την πιθανότητα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία
Την εκτίμηση ότι η Άγκυρα δεν θα στείλει δεύτερο γεωτρύπανο στην περιοχή μεταξύ Καστελορίζου και Κύπρου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση έχει σχέδιο αποτροπής και δεν θα κάνει βήμα πίσω».
«Η Τουρκία είναι απομονωμένη, βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς αν πρέπει να περιμένουμε ένα «θερμό καλοκαίρι» εξαιτίας των προκλήσεων της Άγκυρας.
Μιλώντας στο OPEN, o πρωθυπουργός σχολίασε ότι «δεν είναι κάτι που μας ξαφνιάζει όσα βλέπουμε τις τελευταίες μέρες είναι κινήσεις που έχουμε προβλέψει». Δουλεύαμε, πρόσθεσε, τέσσερα χρόνια για να έχει η χώρα τις κατάλληλες συμμαχίες. «Κάθε πρωθυπουργός κοιμάται και ξυπνάει με την πιθανότητα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία» σχολίασε.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι εάν κριθεί απαραίτητο και στρατηγικά επιβεβλημένο θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Ταγίπ Ερντογάν. Ανέφερε επίσης ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο «παρά πέντε» μιας σύρραξης με την Τουρκία.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία και στηρίζει τις αποφάσεις της, δήλωσε ακόμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Διαβεβαίωσε ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, για να συμπληρώσει ότι θα είναι ακόμη πιο ασφαλείς εάν σταματήσει η μικροκομματική εκμετάλλευση των εθνικών θεμάτων από την αντιπολίτευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!