Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Tσίπρας: Οι αρχές ερευνούν το τραγικό συμβάν στην πλατεία Βικτωρίας
[Σκάϊ]: Tσίπρας: Οι αρχές ερευνούν το τραγικό συμβάν στην πλατεία Βικτωρίας

[Σκάϊ]: Tσίπρας: Οι αρχές ερευνούν το τραγικό συμβάν στην πλατεία Βικτωρίας

Ο πρωθυπουργός εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες
«Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν τις απαραίτητες έρευνες για την πλήρη εξακρίβωση των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών, καθώς και για την πρόληψη ανάλογων περιστατικών στο μέλλον». Αυτό τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε συλλυπητήριο μήνυμά του για το τραγικό δυστύχημα στην πλατεία Βικτωρίας, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια εργαζόμενη και τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άνθρωποι.
«Η απώλεια μιας εργαζόμενης μητέρας κατά το σημερινό τραγικό συμβάν μας προκαλεί οδύνη», αναφέρει ο πρωθυπουργός, εκφράζοντας τα βαθύτερα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εργαζόμενης. Παράλληλα, εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

“Θα εξαντληθούν όλα τα νόμιμα περιθώρια”

Από την πλευρά του, το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως τo Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα περιθώρια για την πλήρη διερεύνηση του δυστυχήματος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του το υπουργείο, το κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του ατυχήματος και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια, αλλά και να αποδοθούν ευθύνες, όπου διαπιστωθούν παραβάσεις στην τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!