Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Τραμπ: Αποσύρομαι τελείως από τις εταιρείες μου, η προεδρία είναι πιο σημαντική
[Σκάϊ]: Τραμπ: Αποσύρομαι τελείως από τις εταιρείες μου, η προεδρία είναι πιο σημαντική

[Σκάϊ]: Τραμπ: Αποσύρομαι τελείως από τις εταιρείες μου, η προεδρία είναι πιο σημαντική

Σε μηνύματά του στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι νομικά δεν είναι υποχρεωμένος να απεμπλακεί από τις εταιρείες του, όμως αποφάσισε ότι από «οπτικής» πλευράς είναι σημαντικό ως πρόεδρος να μην έχει οιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων στο «πιάτο» του.
Την απόφασή του να αποσυρθεί «εντελώς» από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ώστε να εστιάσει αποκλειστικά στα καθήκοντά του στο Λευκό Οίκο προανήγγειλε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.
Σε μηνύματά του στο Twitter, ο κ. Τραμπ υποστηρίζει ότι νομικά δεν είναι υποχρεωμένος να απεμπλακεί από τις εταιρείες του, όμως αποφάσισε ότι από «οπτικής» πλευράς είναι σημαντικό ως πρόεδρος να μην υπάρχει οιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στις πολιτικές υποχρεώσεις του και τα επιχειρηματικά του συμφέροντα.
«Νομικά έγγραφα συντάσσονται που θα με βγάλουν τελείως από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η προεδρία είναι μακράν πιο σημαντική υπόθεση», καταλήγει ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας.
Τα σχέδια για την «αποκοπή» του κ. Τραμπ από τις δεκάδες εταιρείες του θα παρουσιαστούν λεπτομερώς σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη στις 15 Δεκεμβρίου, παρουσία των παιδιών του προέδρου, που αναμένεται να αναλάβουν ακόμα πιο ενεργό ρόλο στις επιχειρήσεις του πατέρα τους.
Ο κ. Τραμπ συμμετέχει σε δεκάδες εταιρείες, με συμφέροντα στις ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!